” Lycklige Reinfeldt ” !

    Klockan är mycket . Jag borde egentligen gå och lägga mig . Men ilskan vill inte lägga sig än ……

       Dessutom har jag läst en strof ur en bok som heter " Säg Ifrån " : Nåt som egentligen inte behöver påtalas till mig . ( Ska beskriva den boken närmare en annan gång . )

        Nu till anledningen till dagens ilska och vrede !

                Det har väl inte undgått nån vad landets nyhetsrapportering mest handlar om ..                     Håkan Juholts liv och leverne !    Jag kan på intet sätt försvara hans ovederhäftiga uttalanden som ibland har förvirrat , inte bara mig utan hela omgivningen . Men som försvar kan jag tänka mig det faktum att så fort han öppnar mun så står det en hel armada med journalister beredda med mikrofoner för att förmedla detta till hela landet …   Och det handlar om eliten av Landets journalister !!

                          Man vet inte om man ska skratta eller gråta …..

            Men vad jag retar mig på i sammanhanget är :  Han har ju ingen makt !!

                             Vad spelar det egentligen för roll för landet vad han säger ? Han är ju inte Statsminister .

                Det är ju Reinfeldt som är det !!! En person som får gå helt skyddad från allt vad bevakning heter . Regeringen kan genomföra vilka hemskheter som helst . Det finns inget utrymme för sånt i massmedia  !!!

                     Vad har hänt den Svenska journalistkåren ?!

En kommentar

  1. SN

    Reinfeldt verkar må bra i motsats till kompisarna i alliansen. ”Skall vi fusionera” sa tuppen till grisen. ”Vaddå? sa grisen. ”Ja du vet det där med ägg o bacon”. ”Då dör ju ja sa grisen”. ”Ja det är det som är fusion” sa tuppen.
    Det påminner om alliansen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.