Våren rasar in …..

    läser jag i en kvällstidning … Och jag som ska åka till Teneriffa i slutet på nästa vecka !!

                                Varmare i norra Europa står det men kallare i södra . Men jag har för mig att Kanarieöarna räknas till Afrika .                Men hur som helst . I dag snöade det ju här , även om det var nollgradigt .

                           Hör på radion att dom har bostadsproblem i Pajala . Detta på grund av gruvstart . Man tycker att det borde vara angenämt problem i en Norrlandskommun med utflyttningsproblem som den vanligaste dilemman .

                      Kan dom inte snabbt börja bygga bostäder så att kanske en del stannar kvar , Men då intervjuas Statsministern som varit där och han VARNAR för att bygga för                  att bygga för mycket .             Är han rädd för att Stockholmare ska flytta till Pajala ?!

                        Ibland , eller rättare sagt , ofta , förstår man inte vad det är som händer !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.