Lönsamma snarkningar

 Vid besök på ett av stans apotek blev jag stående framför en hylla med snarkdämpande produkter  . Den verkar som om snarkning har blivit nån slags trendåkomma .

                          Man saluförde inte mindre än 5 st  olika produkter som sas dämpa snarkning . Alltifrån spray till klämmor av olika slag . För att inte tala om alla som sover med en sån där andningsmask . Men förmodligen är det bra .

                                Själv så sover jag ju ensam så jag kan åtminstone inte störa nån i alla fall . 

                     Så det här med apotek . I den rådande försäljningsivern som Regeringen bedriver så hör ju även apoteken .    Men en del fick ju ändå vara kvar i statens ägo .           

                     Här i Lidköping har vi kvar ett sånt . Men sen har det öppnats inte mindre än                3 nya privata , plus 2 som såldes , alltså finns det 6 apotek i denna stad .

                                     Det har ju också visat sig att det inte blivit billigare med den omtalade valfriheten . Av princip så går jag endast till det statligt ägda apoteket , eftersom jag är emot dessa privatiseringar . Och det verkar som att det är många fler som har den åsikten . Det är alltid lång kö på detta mitt apotek !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.