Den där partiledardebatten …

 kunde då inte göra nån människa glad.

       Vilket fruktansvärt pladder . Är det nån slags tävling i att säga flest ord på kortast möjliga tid .      Även om jag verkligen försökte lyssna och ta till mig av eventuella budskap ,så kan jag konstatera att jag blev inte klokare än jag var innan .

                             Nä , jag känner mig klokare av att gå ut i skogen och stavgå som jag gjort i eftermiddag och filosofera i den sköna höstluften .

                       Det är numera välförsett med motionsslingor i skogen lite varstans .

                                Så här ser höstfärgerna ut från min balkong just nu . 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.