Hej å hå igen !!

    Har på grund av en massa olika aktiviteter denna vecka , inte hunnit ägna mig åt skriveriet .

                 Men ska nu bättra mig och redovisa ett par av aktiviteterna , även om dom inte kommer att inspirera nån . Men för min del tycker jag att man har blivit nån erfarenhet rikare i alla fall .

                     I tisdags kväll skulle vi gå ett glatt gäng på en annonserad motionsdans. För det är ju roligt att dansa och motion det behöver vi . Sagt och gjort .

              Men vi hade ju inte förutsett att vi skulle ha med oss danskavaljerer !

                    Som kvällen utvecklade sig var den motion vi fick när vi var på dansen endast när vi hämtade kaffe och gick till toa .     Det visade sig att kvinnoöverskottet var väldigt stort och när en låt gick mot sitt slut slet fruntimrena åt sig en annan karl !

                            Det var rena Maratondansen . Där satt vi fyra i ett hörn vid ett bord och bara stirrade . Det var bara att erkänna att detta klarar vi inte av , så vi styrde snart kosan hemåt .

                            Sen i går kväll var vi till Vara Konserthus . Jazz som jag gillar , men i mindre skala egentligen , än det som då var fallet . Nils Landgren samt Bohusläns Big Band.   Ett band som jag åhört tidigare och som jag förstått sätter en ära i att blåsa så hårt och mycket som möjligt vilket jag tycker blir ett enda stort oväsen.

                            Vi tröttnade och for hem efter halvlek .

             Men vi hade ju fribiljetter !!    Det förklarar väl varför vi for dit ……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.