Rapport från Shanghai ……..

 Nu blev ni allt lurade !

                    Jag har inte varit i Shanghai , ( även om jag skulle vilja ) .

         Men jag kan ju fortfarande läsa , vilket jag gör med stort nöje . !

                              Alltså har jag läst om Shanghai i min morgontidning som jag får lördag och söndag . Göteborgsposten , vilket jag antar att vissa av mina läsare inte har ( de som bor i Norrland .)

                Två saker fäste jag mig vid som jag vill vidarebefodra . Till den lokala marknaden går folk gärna i pyjamas och handlar även om det är mitt på dan . Man får bättre pris på maten om affärsidkarna då förstår att man bor i närheten .

                Då far genast en tanke genom mitt huvud !

                              Om jag skulle gå ut här i Lidköping kl 12  i pyjamas och handla mat i ICA – affären , skulle jag då få rabbat ?!

                              Sällan , dom skulle istället ringa efter ambulans .

            En annan sak jag fäste mig vid var maträtten DUMPLINGS !

                             Snabbmat , som enligt  GP är det senaste i Sverige .

             Men nu är klockan så mycket att jag återkommer med recept nästa gång. ( Vill inte missa Solsidan i TV .)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.