Här i Lidköping följer vi lagen !

      Åtminstone vad det gäller för den stipulerade vilan för gatuförvaltningen !

                       Många var vi som satte lunchmaten i vrångstrupen i förrgår när yrvädret pågick som värst .              Då rapporterade en ansvarig från gatukontoret att " nu måste personalen få sin dygnsvila  och snöröjningen upphör på ett tag " !

                Hur länge , framgick inte . Och snöovädret  bara fortsatte . Stanna hemma ! Det var uppmaningen till folk .       Men det var många som inte fick igång bilarna på dom snöfyllda gatorna  och följaktligen inte ens kom sig hem … Så den uppmaningen var inte särskilt välriktad .

                              Men vad jag förstår har snöröjningen i stan fått sina fiskar varma , och därför ser jag nu kl . 7 en fredagkväll att dom fortfarande kör bort snö och håller på för fullt .

                           Här på min gata har dom renskrapat på bägge trottoarer och hela gatan är som en autostrada . Men jag har då inte ens klagat . Kanske bor det någon mer betydelsefull person här utan min vetskap .     Det brukar inverka .

                                  För att för egen del slippa klagomål på julafton så har jag redan i dag varit hos en god vän och gjort den Julkorv som ska stå på Julbordet .

          Vill visa hur redig jag är !!

2 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Svar till Gunnar (2012-12-07 20:03)
    Du läste ju vad jag sa : ” Här i Lidköping följer vi lagen ” , både vad dett gäller korv och snöröjningsvila !!

    Ha , Ha . Rolig kommentar !! Uppskattas !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.