” Sociala ”medier !

    Om jag ska vara ärlig har jag aldrig förstått varför det kallas så .

          Om man sätter en bokstav före stämmer det bättre  " A- sociala " !

                               När det började hette det : Nu kommer informations-samhället .

                Ursäkta , vadå ! Har folk blivit klokare ? NEJ ! Men jag erkänner att det är väldigt lätt att hitta information om det mesta  . Men därifrån till att falla i alla fallgropar är det väldigt långt för min del .                      Man måste se till realiteten .

                    Vad behöver man det till ?       Ser det som en leksak som jag skulle kunna  undvara när som helst . Men det är absolut inte alla som kan . För många har det redan blivit ett beroende .     

                                 Häromkvällen vaknade jag av utrop från gatan och gick upp en sväng . Fredag . Fick då se ett gäng tjejer troligen på väg till stadens nöjesinrättningar . Det som lyste i vintermörkret var deras I-pods , eller vad det nu heter . ALLA gick med en sån i handen !!

                       Måste man vara uppdaterad ALLTID ??

                                   Det är sånt som oroar mig !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.