Fula försäljningsknep .

    För ett tag sen begick jag ett misstag när jag satt vid den här apparaten .

                        Halkade in på en ruta som undrade om man ville delta i en liten undersökning och svara på några få frågor …… Jaha , tänkte jag . Kan väl se vad det är .    Nu visades sen att det inte bara var några " få " frågor , utan det ville liksom aldrig ta slut . Så jag tröttnade och avslutade innan det ens var färdigt .

                            Men då var det tydligen alldeles försent. Nu har det ringt om olika produkter man vill sälja ….   Mitt svar är alltid : inte intresserad . Och därmed ett avslutande tryck på telefonen .

                           I dag ringde det en som påstod att jag skulle få en film för min medverkan i nämda undersökning.

                                  Då blev jag nyfiken på om det verkligen förhöll sig så ?! Jag fick förslag på olika filmer , valet var mitt . Jag frågade : menar du att det är helt gratis ? Ja , bortsett från att jag skulle betala frakten ca 26 kr . Okej , det kunde jag sträcka mig till .

                                 Så undrade hon om dom fick skicka ett återkommande filmmagasin .  Undran : innebär det några åtaganden då från min sida ?? Jo ,då kröp det fram att jag förväntades köpa åtminstone 1 film för sådär 150 kr .

                                  Varpå jag bestämt avböjde HELA paketet . Även den från början utlovade gratisfilmen . …… Men det förvånar mig inte att folk blir lurade !! usch !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.