Har ni märkt att jag har bytt bloggbild !

Det var en så grann solnedgång som jag ville föreviga . Men jag beklagar att den blev lite suddig ….. Men snart ska det bli vårblommor !!

                             Från det ena till det andra … Det är mycket just nu . VM i skidor i olika former . Evenemang som jag ogärna missar att titta på . Och i morgon är det både Vasalopp och 5-milen !

                    I går höll en stafett på att gå i stöpet .

                                Hade lovat och tänkt att köra hem ett barnbarn efter avslutad skolgång . Han bor utanför stan .  Som vanligt kom både kattor och hund rusande när dom hörde min stämma . Brukar ha med lite gott att äta ….

                    Men efter den proceduren beordrade jag min svärson att sätta på TV:n ..GENAST !       Till saken hör att han inte är särskilt idrottsintresserad . ( Men det kan man ju inte ta hänsyn till )

                I allafall satt även han och följde loppet . Plötsligt kröp det fram att han minsann hade varit hemma hos Assar Rönnlund och Toine Gustavsson och sett alla deras pokaler och priser !!        VADÅ ??

                  Jo , när han bodde i Umeå gick han hos sjukgymnast . Och den sjukgymnasten var just Toine Gustavsson !!       Min kommentar var då att det kräver att han visar lite intresse för hur detb går för våra skidåkare !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.