Att delta i kampen mot kärnvapen…….

    Är " ingen stor sak " ?!!

                            I alla fall tycker vår utrikesminister Carl Bildt så . Och väljer att inte skriva under vad många andra länder gör i samförstånd . Bland andra våra grannländer Danmark och Norge .

                        Efter det mötet hinner han inte svara på några frågor från massmedia , på flera dar , men väljer att i dag ringa själv till " ring P- 1 " programmet !! . Och det är där han uttrycker sig om att detta inte är någon stor sak ..

                     Förmodligen är det enklare att uttala sig i det programmet , och få svamla på oemotsagd .     Han måste väl ha nån skruv lös !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.