Är HM att lita på ??

     I går kunde man höra nyhetsrapporter som sa att HM och andra stora klädkedjor som har den mesta tillverkningen förlagd till Bangladesh skrivit på nåt slags avtal om förbättringar för dom fabriksanställda ….

                  Det var nästan så att man fick uppfattningen att HM i och med detta gjorde en kollossal humaninsats !

                      Men det nyvaknade samvetet har nog inte tillkommit frivilligt .. Man har nog fått påtryckningar från olika håll . Risken är ju stor att det kan bli negativ reklam och då kan ju miljardvinsterna krympa en aning .

                       Jag litar inte på dom …. Varför har dom inte tidigare sett till att människor som sliter under slavliknande förhållanden får en dräglig lön och inte behöver riskera livet i fallfärdiga byggnader..

                          HM:s ägare måste ha ett synnerligen rymligt samvete !!

          Det enda vi konsumenter kan göra som protest är att INTE handla på HM !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.