”En olycka kommer sällan ensam ” !

 Den här veckan har varit lite olycksbetingad för mig ….

              Vissa dar är det så att det mesta som man företar sig blir fel eller något går sönder ..    Det började på måndag . Alltså dan efter Morsdagsfirandet ( Kanske , möjligen beroende på att mammorna drack vin på firandet .)

       Hur som helst . När jag skulle diska fina vinglasen efter festen råkade jag stöta sönder ett och jag kan konstatera att nu är det inte många kvar ….

     Men , det kan jag leva med …..

                     Sen , på eftermiddagen blev det väldigt soligt och varmt , och eftersom vi har markiser utanför dom två köksfönstren skulle jag dra ner dom .

                    Pang ! så gick snöret av på den första jag drog i och markisen rasade ner för hela fönstret !!                   Vid en närmare inspektion kunde jag konstatera att till den här lagningen krävs det experthjälp !              Ringde genast upp den firma som satt upp solskyddet , men fick till svar att dom hinner inte hjälpa mig på en månad eftersom dom nu har högsäsong …..

                Jaha . Vad gör man då ? Det är ju ingen katastrof för min del , men det jag är rädd för är om det blir väldigt blåsigt och vinden tar tag i tygstycket och det flyger ner på gatan . Men som tur är har det inte hänt än .

               Då kom jag på ! Jag ringer Micke ( hyresvärden ) . Han är aldrig omöjlig , och dessutom ganska knepig ….. Han kom snart och gjorde en titt , Men ansåg som jag att detta är inte det lättaste . Men , idag blev jag kontaktad av en person som var hitskickad av Micke för att titta på eländet …. Inte han kunde heller lösa det på rak arm.                      

      Rak arm , förresten ! Han envisades att vända på fönstret och hänga på det för att se hur det var gjort på utsidanså jag fick handgripligen förhindra att han föll ut !

                   Han har dock lovat att undersöka vissa saker och återkomma nästa vecka …          Senaste olyckan,som endast drabbar mig indirekt var att jag idag fick reda på att minsta barnbarnet nu går med gipsad underarm efter ett hopp från en gunga i skolan !

                    Vissa dar borde man bara ligga still !!   Men tydligen inte bara jag !

   Ska rapportera om utgången av markishistorien !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.