Ibland blir man fundersam……..

Det blev jag senast i går . Var på en liten sammankomst med både äldre och yngre personer .

Vi kom in på det här med arbetslösheten . Ett äldre par ( 80 +) menade att ” när vi var unga fick vi minsann ta vad som fanns ” !!      Och fick medhåll från vissa andra … Jag försökte i milda ordalag säga att det nog inte går att jämföra nutiden med deras upplevelser som unga arbetssökande ……… Men , jag vet inte om det gick hem !

Och det är just sånt resonemang bland folk som gör mig orolig !

Hur lätt är det inte för ett populistiskt parti som Sverigedemokraterna att få anhängare om dom får såna att lyssna .

Och inte tror jag ju heller att Almedalsjippot har gjort saken bättre . Där det mer verkade vara en tävlan om vilket parti som kunde komma med det slagkraftigaste förslaget….   Tröttsamt , helt enkelt !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.