Tittar just på VM…..

Tjejer som springer , hur långt vet jag inte , men , långt … och dessutom hoppar dom över hinder . Ibland även vattenhinder .

Och hon som vinner verkar inte ens vara trött ! Jag som inte ens kan hoppa rep !     Undrar om såna är stimulerade av nåt preparat .

Kanske kunde det hjälpa mig i mina hopprepsförsök .

För min del är det nog ansträngande med besök av dom två minsta barnbarnen . Pojkar , 7 och nio år gamla . Det roliga med dom är att dom kan föreslå de mest halsbrytande övningar som dom tycker att vi ska göra gemensamt.Dom har inga betänkligheter om att min ålder skulle utgöra nåt hinder .

Sånt blir man glad åt !!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.