Har varit bortrest……

några dar . Alltså inte , som det numera heter , uppdaterad .

Sån där smarttelefon eller som jag tycker , minidator , är ingen apparat som jag innehar . Den mobil som jag hanterar och gillar går att tappa , och sen bara klappa ihop om den har fallit isär . Sånt gillar jag .

Men , åter till den resa jag företagit . Min trogna resekamrat , en svägerska och jag har varit på västkusten med den kompis som har sommarstuga i Svenneby . Strax utanför bovallsstrand , som hon har haft till salu i sommar.

Försäljningen har gått lite trögt , men precis när vi står inne på ett coop-varuhus ringer mäklaren och hon får besked om att nu har en Norsk familj nappat .Hon ökar på summan med nån tusenlapp och han nappar och accepterar !!

Stor glädje i lägret . Vi måste in en sväng på det intilliggande systemet och skaffa lite dricka till kvällen att fira tilldragelsen med .

 

DSCN0859

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.