Att ha självförtroende…..

är inte alla förunnat . Men , det verkar dom flesta av ungdomarna ha som försöker komma vidare i Idoltävlingen .

Har inte sett det på länge , det har ju också vad jag förstår varit uppehåll . Säkert välgörande för tittarsiffrorna . Men , alltså , nu tycker jag att det är ganska roligt att se det igen ….

Konstigt att inte nån i en del ungdomars närhet kan avstyra artiststrävandet . Till och med jag kan se och avgöra sångkvaliten som rent förfärlig . En del blir ju också så himla lessna och förvånande över kritiken dom möter .

Otroligt !!

Men , om det är nån som undrar över mitt självförtroende i samband med försöken att få tag på en billig telefon på elgiganten ,kan jag tala om att det är orubbat .Var där igår och sa att jag vill ha tillbaka min 50-lapp eftersom telefonen ifråga inte verkar komma nån gång.

Jo , men den har nog kommit nu , var svaret . Varefter tjejen försvann och så småningom kom med en telefon som jag kände , tittade på ,godkände och betalade återstoden av den utlovade summan . ( Misstänker att priset är betydligt högre nu .)

Men , jag kan inte med att gå dit och spionera .. Är kanske ökänd där ett tag !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.