Peter Karlsson och Blå Grodorna …….

är ett gäng som jag vill rekommendera . Var i helgen till Vara Konserthus   på det evenemanget . Så fort denne Karlsson kommer in på scenen och börjar prata så tycker man att detta är trevligt och bra . Och som han sjunger sen . Omgiven av fyra musiker som trakterar en massa olika instrument blir det mycket bra musik .

I år hade han med sig en ung tjej också som bla spelade piano . sjöng bra och dessutom steppade .

Dom som eventuellt inte vet vem denne Peter Karlsson är kan jag tala om att han nu är i 60-årsåldern från Gryksbo . Han berättar historier från bygden , inga märkvärdigheter , men det är förstås dialekten och sättet att framföra pratet som gör att det blir så bra .

Han har haft föreställningar i Vara 3 dar i rad ,och för fulla hus . När jag var där fick gänget genast stående ovationer och folk ville aldrig sluta applådera … Vilket ledde till att vi fick höra två extranummer .

Missa inte detta gäng om dom uppträder i närheten !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.