Ibland blir man mållös …….

fast vanligtvis är det sällan det drabbar mig … Men i dag hände det !

Jag har ett resegäng numera bestående av fyra väninnor .  Vi brukar med några års mellanrum företa en utlandsresa .

Och nu är det dags igen .  Alltså samlades vi och bläddrade vilt på dessa datorer för att hitta billigast möjliga alternativ . Man blir ju till slut helt yr i huvet av sånt !

Hur som helst . Vi hittade ett för alla bra alternativ ( det var inte svårt eftersom vi ofta är väldigt eniga ) , och sen skulle hon som har internetkonto skicka in pengar , vilket också lyckades bra .

Sen sa vi andra att vi ville ha hennes kontonummer för att betala våran del i resan … Då säger internetinnehavarinnan att hon ska bjuda mig på resan !!

Det var då ,min mållöshet inträdde …… ” Vad menar du ”?   Joo , du har ställt upp på så mycket på olika sätt , säger hon ! Jag har inte ens än hämtat mig efter chocken . För det är ju bara så att man ställer upp för kompisar när det behövs …..Jag har ju inte gjort nåt särskilt , tycker jag .

Men , det är klart att jag är mycket glad …. Såna kompisar skulle man ha många av .

Förresten var min dotter här just när jag nåddes av detta besked ,och förra gången jag var utomlands var jag med henne och hennes två söner på Kreta …. Och då bjöd hon mig på resan !!!!

Min slutsats är att fortsätter det så här , kan jag resa flera gånger per år !!!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.