Pratiga programledare

I dag tog jag mig för att städa lite bättre än vanligt . Tryckte då på radions p 4 för att få lite underhållning . Det blir liksom lite roligare att städa då … ( Har en dotter som säger :” ta lite vin då blir det roligt att städa ” .) Men man kan ju inte börja med vin hur tidigt som helst på dan ,,,,

Alltså nöjde jag mig med radion ….. Då var det två programledare som hela tiden pratade i munnen på varandra ! Det är nåt av det värsta jag vet …… Att dom dessutom pratar skånska gör inte saken bättre . Och fort , precis som om det gällde nån tävling av oidentifierat slag .

Var för sig gillar jag dom här två killarna , Vad dom heter kan jag i skrivande stund inte komma på . Men i det här programmet var dom enligt mig enbart störande …. Tur att det finns avstängningsknapp !

Lyssnar ofta på radion , eftersom man kan göra annat samtidigt som man lyssnar .

Men nu har jag börjat förstå att radiofolket tycker att lyssnarna ska aktivera sig mer än att bara lyssna … Det är ett evigt tjat om att gå in på webben och titta på bilder av olika slag och uppmaningar att man ska skicka in bidrag av olika slag .

Ska man behöva sitta med en dator framför sig samtidigt som man lyssnar på radio då kan det kvitta med både det ena och andra !!

.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.