Enligt gammal tradition …….

så ska man ju ” julstäda . Inte för att jag är särskilt traditionsbunden , men jag tänkte i morse att jag får väl göra en liten ansträngning .

Tog alltså fram högsta pallen för att klättra upp och göra rent ovanpå köksskåpen . Nåt som jag gör sådär ungefär en gång om året . Högst …Högst är det också att klättra dit upp och eftersom mina städambitioner vanligtvis brukar avta efter en stund så kände jag även av detta i dag .

Vem i höge farao kan hitta på nåt så dumt som att lämna den där biten kvar till taket ?!

Den arkitektoniska missen måste det väl ändå vara en man som står för ….. Kan inte tänka mig att det är nån som brukar städa som gör nåt så dumt.

Hur som helst , nu är det gjort och som tips kan jag nämna att jag lägger tidningspapper däruppe för att minska städbehovet till nästa gång . Det blir mindre kladd att torka bort då .DSCN0931

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Vilken brilliant idé att lägga tidningspapper där uppe. Då behöver du ju bara byta nästa år. Jag hade också sådana skåp på det förra stället jag bodde på. Under de åren jag hade kolonilott torkade jag lök där uppe. Jag hade platta korgar och jag hade lök för hela vintern. 🙂 Kram

  2. Inga-Britt Gustavsson (inläggsförfattare)

    Jahadu , Marja , det där med lök var inte heller så dumt . Såg att ni åkte skridskor i Umeåtrakten . Det är inte utan att man längtar till vintern , trots att det vissa dar kan vara skönt med 8 plusgrader vissa dar ….. KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.