Första Advent …….

i antågande . Och det är fullt ståhej med att leta upp stjärnor , ljusstakar och annat pynt .

Pynta lite på trappan till det lilla hyreshus som jag bor i brukar jag och en granne hjälpas åt med . Men i år var det lite extra långsökt med adventskänslan eftersom den pelargonian vi hade där fortfarande blommade så fint . Men , som ni ser har jag en liten gran på lut bakom blomman , så nu får den allt stryka på foten och ge plats åt lite barrigare saker .

På tal om det här med el-ljusstakar … Träffade en bekant i dag som var ute efter nya glödlampor till staken . Då visade det sig att det var dyrare att köpa nya glödlampor istället för en splitter ny ljusstake !

Undra på att sopbergen växer !!

 

DSCN0933

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.