Katten Bulls irrfärder .

Fick i dag telefonsamtal från en svägerska som bor på landet i Storumans kommun.

Eftersom hon numera är ensamstående frågade jag om hon har några husdjur … Jo , två katter , blev svaret . Bill och Bull .

Den sistnämnde Bull hade dessvärre försvunnit för några veckor sen .Hon hade letat överallt ,utan resultat ……En av sönerna boende i Vännästrakten hade i samma veva som katten försvann varit hemma med sin familj och hade släpkärra med sig tillbaka hem ….. Dom märkte en katt som ville slinka in i garaget men schasade helt enkelt ut den igen……. DET VAR JU BULL !

Efter den skakiga upplevelsen på en kärra i ca 25 mil var nog Bull ganska ömtöcknad och irrade därför omkring i byn hit och dit . Men blev uppmärksammad av olika där boende människor som förbarmade sig över hans situation . Ja , så till den grad att annons med foto sattes in i tidningen .

Men det dröjde ändå ett bra tag innan poletten föll ner hos sonen och dom företog en närmare undersökning av den vilsekomna katten , och man kunde konstatera att det verkligen var Bull !

Min svägerska nåddes av det glädjande beskedet att katten var hittad , och man kunde rekonstruera händelseförloppet….

Då möttes dom i Lycksele och Bull blev återbördad till ägarinnan och nu bråkar Bill och Bull som vanligt !!

En kommentar

  1. Åsa

    Hm ja du Inga-Britt! okända katter skola ej härbärga i vår ladugård! Katten blev utschasad med orden ”ut härifrån katt djävel” …………6 veckor senare hittade Albin och Lina honom. nåväl slutet gott allting gott// kram från oss och släpvagnsflyktingen Bull

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.