GOTT NYTT ÅR …….

……till alla vänner från Norr till Söder !

Firandet för min del koncentreras till att gå mellan sängen och bästa TV-fåtöljen .Detta pga . en förkylning som slagit till i både hals och huvud .

Men , jag har inget att klaga över . Kan lägga mig när jag vill , har ingen som jag måste passa upp , kort sagt , jag lider ingen nöd …. Som en 90-årig släkting alltid sa , ( även när hon brutit benet ) , ” det kunde vara värre .”

Annars skulle jag ha firat i glada vänners lag uppe på en höjd utanför stan i vad ägarna kallar en ” kåta ” . Jag säger koja …. Dom betonar då att den har dom köpt från Norrland . Tystlåtna män kom ner och satte upp den , har dom stolt deklarerat .

Okej , jag tror dom ….. Den är stor med eldstad i mitten och bänkar runtomkring . Fin !

Men , man får inse sin begränsning … Får nöja mig med att titta på fyrverkeriet i stan . På håll ..

Tror inte jag bryr mig om att titta på Jan Malmsjö i år .. Tycker han börjar bli lite gaggig . Eller är han inte nykter ??

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.