Matprogram……

Att matprogram är populärt att titta på i TV , har säkert inte förbigått någon i detta land .

Just nu är väl intresset koncentrerat på kockarnas kamp . Som även jag med ett visst nöje tittar på . Fast jag får erkänna att det jag tycker är bäst är när nån gör bort sig och såsen skär sig eller nåt blir helt oätligt .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att matprogram är populärt att titta på i TV lär väl inte ha förbigått någon i detta land . Just nu är det ju ”kockarnas kamp ” som pågår . Och som , ska jag erkänna att också jag tittar på med ett visst nöje .

Vad jag tycker är roligast i det programmet är när nån gör bort sig , att såsen skär sig eller att det inte smakar nåt osv . Alltså själva tävlingsmomentet …. För sen ska dom ju stå inför den sura översteprästliknande juryn som med  allvarsamma ansikten , som om det var frågan om en domstol med betydligt värre konsekvenser än att åka ut från den matlagningen .

Från tidigare år har jag nästan börjat tro att man väljer att ha kvar personer som gör sig riktigt bra i TV .Även om personens matlagning inte är riktigt hundra .

Eller har jag fel ?

Men , på tal om mat …. I dag lyssnade jag på Lotta Bromes eftermiddagsprogram i radio . Hon hade en intervju med en kille som jobbade på ” Matreklambyrån ” !!

Vad är det ? Jo , tydligen ett ställe som jobbar med att , som namnet antyder göra reklam för mat . Precis som om vi inte äter nog !   Det klagas ju på att vi Svenskar är för tjocka ….

Men , jag förstod ju sen att det i första hand gällde att få oss att köpa en massa konstiga ingredienser och kryddor av olika slag ,sånt som man sen får slänga eftersom man kanske bara använder det en gång ..

Det kallas att laga ”Modern Mat ” !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.