Man kanske inte ……

…… kan vara gör-ilsk ( västgötska ) , på en lördagskväll . Nej det faller nog inte i god jord . Alltså väntar jag ett par dar med att utgjuta min ilska över ” Socialmoderaterna ” . Men jag lovar att då blir den stark !!

Istället ska jag ge lite tips om positiva tankar ur den bok jag nämnde en annan gång .

Boken heter : ” Tankar om glädje och vardagslycka ” … Som jag kanske nämnde tidigare är den ju absolut för oss födda och boende i ett I-land …

” Människor förstår långsammare sin lycka än sin olycka .”    Visst och sant . Man koncentrerar sig gärna på det som inte är bra , istället för tvärtom .

Alla tänker ju inte uppenbarligen inte som en äldre släkting , fastern Aina , som alltid sa : ” Det kunde vara värre ! ” . Även när hon vid åldern 80 + ramlat och brutit benet !

Första kapitlet i boken handlar om lycka . Vad det nu är ? Det finns nutids- och långtidslycka , står det i en rubrik . För min del är det just nu att sitta med hörlurar , lyssnande på musik som jag gillar på spotify , och skriva en massa dumheter på den här bloggen ….. Jag kräver alltså inte så stora händelser . ….. ( Men nu får jag nog byta musik , för nu börjar det låta tråkigt ).

Sådärja , Jill Johnsson – ” Song to heaven ” , en av favoritlåtarna …

Men , nu läser jag nåt som jag tycker är ganska dumt … ” Lycka kan vara att den egna resväskan kommer ut bland de första på rullbandet ” ?? !

Jaha . Vi har nog olika värderingar , tycks det som .

Får nog avsluta den här studien för i kväll . Men , misströsta inte , det kommer fler tips och råd från boken !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.