Varför ska vi hålla på ……

…. med den här tidsomställningen år ut och år in !

Förutom att det kostar samhället en massa pengar sägs det ju att djur inte mår bra av omställningen .Själv gör jag det inte heller . Känner mig som dom kanariefåglarna i Tyskland , som jag läste om .

Ägarinnan till djuraffären ifråga vägrar helt enkelt att följa tidsangivelserna , eftersom fåglarna inte mår bra .

Det kanske jag också skulle göra . Men , det kanske inte är värt . Jag brukar ju ha svårt ändå att hålla tiden . Eftersom jag tycker att det är tråkigt att vara färdig långt i förväg och bara gå och vänta brukar jag i regel bli klar i sista minuten …… Ser det som en sport , att ändå hinna inom en snäv tidsram .

Den sporten tyckte min salig man inte om . Han var den som ansåg det som en dygd att vara klar i god tid .

Den som inte känner av nån dygd när det gäller att göra rätt för sig måste väl ändå vara den förra C – ledaren Maud Olofsson . Att så hårdnackat vägra svara på frågor som Konstitutionsutskottet vill ställa måste väl tyda på att hon inte har riktigt rent mjöl i påsen .

Hoppas att den lagen ändras så att det blir tvång på att ställa upp när makthavare kallas .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.