Blomstrande kreativitet…..

Eftersom jag anser mig vara en kreativ människa , fast ibland mer storstilat än vad som är nyttigt , måste jag tillstå. Ibland även så att den närmaste omgivningen har insett och drabbats av det stora självförtroendet .

Ofta har jag verktyget Saxen i min hand när skapandet kommer igång .

Så även i dag när jag fick syn på den hängande Pensee-krukan på balkongen .

Totalt förvuxen . Eftersom jag för ett tag sen blev vittne till hur en bekant med flinka fingrar nöp av för långa stjälkar och upplyste om att om man gjorde så börjar växten blomma om . Och kan så göra hela sommaren .

Det lät ju otroligt bra . Det kan ju inte vara så svårt , trots att hon som gjorde den nypningen hade jobbat på handelsträdgård .

Men i mitt tycke så måste det ju vara lättare , och framför allt , gå fortare med en sax…… Så det var ju mitt sätt att ansa min blomma .

Om jag får tekniken att fungera ser ni på första bilden hur den snaggade växten ser ut och på den andra att det blev en himla fin bukett av det bortklippta ….

Men , jag vill inte rekommendera åtgärden än … Vi får väl se senare hur det har utvecklats för blomman !

 

DSCN1054DSCN1057

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.