Oväsentligheter …….

Oavsett vad jag hittar på att skriva om idag känns det som i – landsproblem , efter att ha lyssnat på nyheter som beskriver hur människor som flyr från värsta sortens terrorister i norra Irak har det .

Svälter , törstar ihjäl och utsätts för de mest grymma dåd som jag inte ens vill skriva om … Och det för att dom tror på nåt högre väsen än dom som tror sig veta att just dom har rätt . Och därför anser att oliktänkande ska utrotas .

Vad är det som får människor att bete sig på sånt sätt !?

Förväntar mig inget svar .Det känns ibland inte rätt att man ska gå omkring och fundera på vad man ska hitta på att göra i dag ….. Kanske tvätta fönster … Nej , varför det !      Städa ?   Nej ! Det mesta känns onödigt ….

Annars är jag av naturen och ohejdad vana optimist , men ibland får man liksom en spark i magen av alla hemskheter man hör talas om .

Vi tar nya tag en annan dag !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.