Ibland hjälper det inte ens …..

… med positivt tänkande .

Vissa dagar är det som att allt går på tok och inget blir riktigt som man tänkt sig . Eller är det kanske så , att man inte ska tänka sig hur det ska bli . Med allting .

Man kanske tänker att det blir roligt att träffa lite nära och kära ….. Men , det kanske inte blir så roligt . Eller så har man kanske haft för stora förväntningar ….. Man önskar ibland att man inte alls var där . Utan nån helt annanstans . Fast jag vet inte var .

Inte ens det här med det förestående valet gör mig mer positiv . Men , det är inte egentligen heller nån överraskning . Löven , är ingen hejare . Han har näringslivet stämplat i pannan . Det har jag sagt tidigare .

Mer negativt … När jag kommit hem från landet kom jag på att jag glömt mobilen kvar där . Den satte jag ju på laddning ….  Men den kan jag ju klara mig utan några dar . Bara det inte blir inbrott där !!

Efter så mycket negativa tankar så får jag nog ta fram den sen tidigare fådda boken om den ” Nya positiva psykologin ” .                                Då hittar jag inte den heller ….. Kanske fick jag med mig den till biblioteket för att ge bort till bokbytardagen ! Ve och fasa ”

Men , efter många utbrott mot bokhyllorna hittade jag den .Och nu ska vi se om där finns nåt upplyftande mot den typen av svårmod som jag drabbats av …

Jaha ….. Genast så läser jag att ” – Varför endast undersöka negativa företeelser ? Man ska istället fokusera på livets ljusa sidor istället ” . Ja , just det !

Då bestämmer jag mig för att titta på det nya Bingolottot med han Oldsberg !! Inte för att jag varken tycker om Bingolotto eller Oldsberg . Utan snarare för att jag tycker att Oldsberg är alldeles för gammal och gaggig för att kunna engagera nån större publik ..

Inget är som skadeglädjen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.