Tryckfriheten……

Fortsätter på samma tråkiga tema . Ska man publicera och eventuellt kränka andra människor , med bilder som skändar personer för deras tro  .

Tänker såklart på den sorgliga händelsen i Frankrike .

För min del i dag så bottnar det i att jag satt och tittade på skidskytte i TV:n på eftermiddagen . Somnade efter att ha varit ute och handlat . ( En ursäkt  ) Vaknade av att det var repris på ” Debatt ” , som sänts tidigare i veckan och som jag missat .

Man höll just på med en intervju med Expressens chefredaktör om varför dom hade publicerat en massa bilder från den nyutkomna Franska tidningen . I samma anda som tidigare …. Men , det hade inte Aftonbladet , vars chefredaktör även var med ….

Det gjorde mig både överraskad och glad , av att även andra än jag hade den åsikten att det är onödigt med ren provokation mot andra folks tro .

Jag är av den åsikten att oavsett vilken tro människor har , ska man respektera dom och det finns avvikelser vart man än vänder sig ……

Genom ett barnbarn har jag kommit att känna en hel del ungdomar som är hur bra och trevliga som helst . Fast dom är muslimer … Men , det stör mig inte alls !!

Men , det som stör mig är att dom ska behöva känna sig kränkta !!

Återigen vill jag säga …. visa RESPEKT !!

4 kommentarer

 1. T-P

  Jag blir så kränkt av att muslimer inte gillar min hund.
  Jag blir så kränkt av att muslimer inte gillar grannens gris.
  Jag blir så kränkt av alla lättkränkta muslimer.
  Jag blir så kränkt av att mina skattepengar går till muslimer som kommer hit och är kravmaskiner.
  Jag blir så kränkt av alla politiker som förnedrar oss arbetande svenskar.
  Jag blir så kränkt av alla ljugande journalister.
  Men det spelar väl ingen roll hur kränkt en arbetande svensk känner sig , huvudsaken att den nya adeln i Sverige skyddas mot alla former av kritik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.