Min alldeles egna uppfinning .

En uppfinning , som emellanåt blivit ganska utskrattad . Då främst av personer ur den yngre generationen …

Nu när vårsolen blivit alltmer avslöjande om ett visst städbehov i det lilla hemmet , drog jag igång operation städning häromdan …. När jag då ställde upp stolarna i köket på bordet för att lättare komma åt , kom jag att tänka på … jag har nog inte delgett mina läsare den enkla men , enligt mitt tycke , geniala skyddsanordningen för att inte parkettgolvet ska bli förstört av skrapande stolsben ..

Har ju tidigare sett att man på dagis och vissa skolor satt tennisbollar på stolbenen . Antagligen för att få en tystare miljö.

Men då har jag istället använt urväxta barnsockar , som precis passar till mina köksstolar .

Garanterat tyst och skrapfritt !!       Sen har jag upptäck att det finns nån i , tror att det var i USA , som tillverkar nåt liknande … Skratten avtog när jag visade den upptäckten .

Men min ide är ju en 100 % återvinning …. Man behöver inte köpa nåt .

Även en liten barnstol har fått roliga djurtassar !  DSCN1233DSCN1234

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.