Nu retar jag mig ……

…..på Sverigedemokraternas sätt att dra till sig uppmärksamhet !

Kallar till presskonferens om sina interna bråk , uteslutningar av olika personer och gud vet vad , allt dom hittar på …. Och pressen ställer glatt och villigt upp och går i SD:s ledband ……. Finns det inte viktigare saker att skriva om ?

Dessutom kan man misstänka en väl genomtänkt strategi med dessa öppna utrensningar som det partiet sysslar med .Förmodligen är avsikten ,att göra partiet så rumsrent att andra borgerliga partier ska tycka att ….Jamen , nu kan vi nog komma sams med dom !

Kanske är ledarna klipskare än vi tror och förmodligen har dom studier från en högre skola än vad vi anar !

Huvvaligen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.