Glädjeyttringar……

…kan höras från olika håll den här tiden . Tänker då på studenterna som känner befrielse efter 3 års studier i gymnasiet .Kan förstå att dom känner sig glada att kanske få börja jobba . Ja , helt enkelt bli vuxna . Med allt vad det nu innebär .

Många vet inte hur det blir med allt ….

Men , jag unnar dom lite festande nu när dom slutar ..

Lite svårare har jag för dom glädjeyttringar jag blev åhörare till när jag slog på radion i eftermiddag . Det var ju inte den vanliga Lotta Bromee , som hördes . Nej ,en hel hop som pratade i munnen på varandra . Med Petra Mede i spetsen .

Dessutom fanns det en person i bakgrunden , som tydligen hade som uppgift att skratta åt varje mening och replik som sas ……. Det liknade mest ett barnprogram .

När jag ändå är igång med det negativa kan jag lika gärna klaga på upphaussandet över den där prinsens giftermål. Att sända två timmar om det paret i TV måste väl ändå ses som rena reklamjippot för hovet .Dessutom verkar dom ju inte vara några större personligheter …

Huvvaligen !!

Men , glad kan man ju vara åt andra saker …. Som tex att nu äntligen har Regeringen skickat en delegation till Rumänien , med uppgift att genom deras styrande försöka förbättra dom tiggande Romernas situation…..  Hurra !

Glad , är jag också över den första riktiga sommardagen . Att kunna sitta på balkongen utan att frysa .

Kan inte låta bli att visa dom tåliga violernas blomning . Dom verkar inte ha haft ont av regn och kyla !! Har stått på balkongen i två månader .

 

DSCN1277

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.