Att göra så lite som möjligt !

Det är mitt motto när temperaturen drar iväg till 30 strecket ….

Och det kan jag ju göra . Men det är ju inte alla som kan det . Tycker synd om dom med hårt kroppsarbete , när det blir sån här hetta ……Kommer plötsligt på , att förr ,sådär för en 30 -40 år sen var det väl så att man inte fick jobba ute i stekande sol vid så höga temperaturer …..Men det finns nog inga såna bestämmelser kvar nu.

Det jag har ägnat mig åt utomhus i dag har endast varit cykling . Det är skönt . För även om man som undertecknad inte framför fordonet med så hög hastighet , blir det i alla fall LITE fartvind .

Och på tal om cykling ….. Dottern jobbar ibland extra på ett boende för personer med skyddad identitet … Personer , som till största delen består av invandrarflickor som inte kan bo hos sina familjer , av olika anledningar .

Senast när hon jobbade extra skulle hon ut och cykla med ett par flickor .Den ena ( 16 år) hade aldrig fått pröva på detta . Den andra hade nu lärt sig och släppte jublande styret så huvudschalen fladdrade i fartvinden . Efter kom den andra vinglande så gott det gick ……. Dessutom hade dom varit och köpt skor till icke-cyklisten . Hon ägde endast ett par halvtrasiga … Nu fick hon köpa 3 par på rea …. Hon trodde inte det var sant !! Äga 3 par skor ..Överlycklig !

När man hör sånt vill man skrika och sparka i väggarna !

 

Från det ena till det andra så vill jag rapportera att vi har sovit första natten i torpet vi hyr .Då får innekatten Frasse följa med … Han finner det väldigt spännande och ibland försvinner han , som vi tycker ,lite väl länge . Då får man locka och prassla med en Partypåse .När vi nu gjorde så vid ett tillfälle , dök han upp i fönstret på den gamla ladugården …. ( Han ville nog bli fotograferad )

Ha en bra helg !

DSCN1300

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.