Äntligen syns solen !

I dag har det varit en solig och fin dag som omväxling till de regntunga skyar som som annars varit desamma praktiskt varje dag .

Alltså tog jag tillfället i akt och for ut med en kompis till torpet ute på landet .Härligt !

Härligt är det även i Lidköpings stolthet , Stadsträdgården …. Ligger ungefär mitt i stan . Stora grönytor med lekplats för barnen och MYCKET blommor .

Var där för några dar sedan innan dom värsta skyfallen kom . Nu kanske det inte är lika rikblommande som då .

Dessutom finns där en scen med uppträdande av olika band . Nåt som man kan åhöra GRATIS . Sånt gillar jag . Man kan ju välja att gå dit när det är den sortens musik som man gillar .

Ofta är det också föredömligt korta uppträdanden . Även det gillar jag . Har aldrig förstått varför nåt ska hålla på så länge att folk ledsnar .

Man ska sluta när det är som roligast .

Men , det är inget som gäller i samband med ungdomens nöjesliv ! Jag bor vid en gata som utgör ett stråk för nöjeslystna ungdomar på gång till måndags – tisdagsklubb, och allt vad det kan vara …..Dom går inte dit förrän vid 11-12 tiden och sen sker ju inte tillbakafärden förrän framåt 03-04-tiden .

Har aldrig förstått varför såna nöjesställen ska ha öppet så himla länge ! Men , det är klart , krogarna säljer mer öl och sånt ju längre folk är där !

SÅNT TYCKER JAG INTE OM !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.