Filmupplevelse………

En mer fascinerande upplevelse än denna filmvisning , kan inte jag på stående fot komma på !

Den filmen fascinerade mig av den orsaken att jag INTE BEGREP NÅNTING !

Nu undrar säkert nån , att varför går människan på en sån film då ….. Jo , har nog tidigare nämnt att jag har betalat 200 kr i medlemsavgift till Lidköpings Filmklubb . Och får då gå och se 7 filmer . Förstås , förutbestämda av Filmklubbens styrelse . Som jag har stort förtroende för . Det är för det mesta väldigt bra filmer . …..

Filmen idag var jag nog lite betänksam inför . Men , man ska ju inte låta något förfaras . Har ju redan betalat .

En Taiwan / Kina Hongkong – blandning . ” The Assasin ” . ” Lönnmördaren ” . Kina på 800 -talet . Handlade om en flicka från finare familj som i exil hade uppfostrats till lönnmördare . ( Detta kunde man läsa sig till i programmet , annars hade jag inte förstått det heller . )

Efter en stund när ögonlocken började ramla ner , kände jag att jag måste nog ändå ge filmen en chans .Började sen fascineras av just detta att man inte kunde förstå nånting av vad som hände , eller varför ?

Vackra färger på kläder och natur . Men , de flesta kineser ser ju likadana ut i våra ögon . Karlarna med skägg och uppsatt Zlatanhår . Kvinnorna vackra med oftast likadana frisyrer .

Ibland fajtades man med svärd . Men man begrep inte varför !

Det måste vara en bravad att göra en sån obegriplig film !!

En kommentar

  1. grandmother

    Det måste vara en konst att göra en helt obegriplig film! Skrattar gott åt din beskrivning. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.