Oj , landssorg i Lidköping !!

Eller Stadssorg , rättare sagt ! Bandyfinalen  , som Villa Lidköping förlorade mot Västerås ……

Efter vad jag förstått har 30 fullpackade bussar åkt till Huvudstaden från Lidköping , för att heja på sina idoler !

Så icke jag …… Som istället åkte med dottern , för att gratulera en bekant som fyllde 91 år . En aktningsvärd ålder , som man behöver uppmärksamma .

När vi åkte dit sa jag till dottern , att jag nog kommer att köra en nödlögn för att kunna åka hem med henne , eftersom hon inte kunde vara så länge , på grund av att hon skulle jobba sen på kvällen . Kruxet , var bara att jag körde nödlögnen för sent …….

När dottern sa att nu måste hon åka hem , sa jag : Det måste jag med , ett barnbarn ska kanske komma och sova över , och jag lovade att jag är hemma vid halv fem ….. Och då visade sig klockan vara nästan halv sex !!

Pinsamt ….. Men det höll !      ( Vid det laget var jag lite salongsberusad , eftersom det serverades vin  ) , som en klen ursäkt , men ändå !

Fick en reprimand av dottern , när vi gick till bilen ….. ” Ska du ljuga , får du ju ljuga ordentligt , och inte komma med nåt KANSKE !)

Men , poängen var , att när jag kommit hem , ringde barnbarnet ifråga och sa att : ” Jag kommer inte ikväll och ligger över , för det är så roligt hemma ! ”

Alltså , blev det inte ens nån nödlögn …… Det kunde ha inträffat .

Ha en bra helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.