Den här tråkiga tidsomställningen…….

Har aldrig förstått varför vi ska hålla på och ställa om klockan två gånger om året på detta vis .

Har också alltid undrat vem i höge farao , som har hittat på det . Och finns det inte nån vettig människa som kan försöka ändra på det .

Så hörde jag faktiskt i dag en kille intervjuas i radio, som just framförde det jag efterfrågar . Tydligen är det nåt EU-direktiv , som ligger bakom dumheten .Och dumheter , det är ju något som utmärker denna sammanslutning .

Tänk , vad mycket pengar , som skulle sparas om samhället slapp att rätta sig efter åtminstone denna dumhet !

Som ni märker gör jag skäl för signaturen idag .

Annars har påsken förflutit ungefär som vanligt här i Lidköping . Gömmande av påskägg , med dom två minsta barnbarnen .I år fann jag på ett annat sätt med gömmandet .Av det skälet , att jag brukar ha svårt att komma ihåg VAR jag gömt !

Nu delade jag istället upp letandet i ett antal ledtrådar , som gjorde att även jag kunde hitta äggen . Genialt , skulle jag vilja påstå !

Fortsatt GLAD PÅSK !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.