Att göra bort sig …..

Ibland är det inte särskilt svårt att göra bort sig . Åtminstone för mig . Häromdan var jag på stadens fina bibliotek , som jag frekventerar med jämna mellanrum .

Min vana trogen styrde jag kosan längst in i lokalen där det finns deckare . Dom böcker som jag mest läser .

Plötsligt ringer min mobil …. Tar som vanligt ett tag innan jag rotat fram den ur väskan . Det blev ett ganska kort samtal som tur var . För precis när jag hade tryckt på avslutapricken dök det upp en man , med förgrymmad min !

Han höll en skylt i ena handen , och med den andra pekandes på meningen : TYST ZON !

Det tog ett tag innan jag begrep vad det var frågan om ?! Men , sen begrep jag ju , och bad om ursäkt . Men jag undrar om han inte kanske var dövstum . Eftersom han inte yttrade ett enda ord  .

Men ,jag kände mig som en brottsling . Tur i allafall att inte den mannen var där en annan gång när jag var just där . Då råkade det vara ett gäng tjejer , som högljutt bestämde hur dom skulle lägga upp en resrutt .

Men , i min enfald reagerade jag inte alls . Jag brydde mig inte , utan letade bara upp dom böcker jag ville ha tag i .

Men , jag kommer att stänga av min mobil hädanefter när jag går in i den avdelningen . Regler är ju till för att följas !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.