Reklamtider

Dom senaste dagarna har det kommit mer reklam än vanligt i brevlådan . Även i dag var det en tjock packe .

Då kom jag plötsligt på ….. Det kanske är lönevecka för folk som jobbar .Jo , mycket riktigt ! Och då brukar det ju vara så , att då ska affärerna lura av folk så mycket  pengar , som möjligt . Konkurrensen är hård om lönerna .

Här i Lidköping har vi ganska många livsmedelsbutiker . Och det har lett till att dom bjuder över varann ifråga om extrapriser . Men nu är det ju så att man orkar ju inte följa med i den karusellen . Då får man ju flänga över stan hit och dit . Och noga studera reklambladen .  Men det som är billigt är ju rena lockpriser , som går ut på att få in oss i affären . För då handlas det ju även annat . Inget är slumpen i det avseendet .

Och på tal om att köpa …. Dom här nya sedlarna … Dom känns som leksakspengar , eller rentav som sånt där godis i form av sedlar , som jag ibland sett att mina små barnbarn köpt . Särskilt 200-lapparna är otäcka . Har svårt att stå still och vänta på att få tillbaka eftersom jag i regel tror att jag lämnat en hundralapp .

Men , man får väl se tiden an och tro att man vänjer sig !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.