Fotbollshuliganer

Detta är en helt annan sorts huliganer , än dom vanliga , som brukar bråka på större fotbollsmatcher . Vanliga , förresten , dom borde förstås ses som , ovanliga istället .  Att inte kunna gå och se en spännande fotbollsmatch , istället för att inrikta sig på att bråka . Dom skulle verkligen behöva tas i örat och skakas om ordentligt !

Men , nu till ”mina ” huliganer …..

Var i lördags och tittade på barnbarn , som deltog i Klassfotbollen , som är en årligen återkommande tradition . Där alla i klassen som vill deltar , både pojkar och flickor . Barnen är glada , en folkfest med publik från alla åldersgrupper .

Så långt allt gott och väl . Men , när jag promenerade runt området med ett av barnbarnen som blivit gottsugen , får jag höra en röst i högtalarna med en uppmaning som förvånar !

” Föräldrar uppmanas att inte hetsa på sina barn med rop om hur dom ska spela och förhålla sig till bollen ! Vi vill påminna om att det bara är en lek och inte blodigt allvar ” !

Ska det behövas , med såna uppmaningar ?!

Deprimerande . Kan inte barnen få vara ifred och ha roligt utan prestationshets åtminstone en sån dag . Vad jag kunde se var dom inte särskilt ledsna även om dom förlorade en match …..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.