Dominans

Idag var jag med om nåt , som i mitt tycke är ganska underligt . Att en liten , till utseendet ganska blek person , helt kan dominera och leda samtalet i en liten grupp människor .

Att storväxta , bullrande , färgstarka personer gör det , är ju vanligt . men på nåt sätt är det enklare att komma ifrån och negligera , än som det jag mötte i dag .

Skulle tillsammans med en väninna och två ungdomar fira sommarlovets början . Detta med en smarrig tårta . Men eftersom vi uppmärksammade att det fanns en till person i närheten inbjöd vi även honom till att delta i den allmänna förnöjelsen .

Och därmed gjorde vi den stora dumheten .

Flickorna hade träffat den här personen tidigare , men inte vi som stod för kalaset …… ” Jo , han ville gärna vara med , bara han inte störde vårt samtal ” , sa han så blygsamt . Och vi sa i vår okunnighet , att ” det gör du absolut inte ” !

MEN ……..Med låg , entonig röst lyckades han hela tiden överta och komma med egna berättelser oavsett vilket ämne vi avhandlade .Det är svårt att beskriva eländet , men jag kan säga att stundtals höll jag på att somna och ibland var jag tvungen att nypa mig i armen för att inte brista ut i våldsamt skratt .

Ett skratt som fick bryta ut när vi kom en bit ifrån lokalen ifråga .

På sitt sätt var det ju förstås en upplevelse , men jag kommer nog att se upp med att inleda nån längre konversation med den mannen !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.