Folkomröstningen i England

Det som har dominerat nyheterna den här veckan är folkomröstningen i England , om att stanna eller gå ur . Då förstås bortsett från Sveriges ödesmatch i fotbolls-EM .Kan säga att jag gjorde vad jag kunde i den vägen . På så sätt att jag gick omkring med en tröja med nr 10 på ryggen . Men Zlatan-tröjan hjälpte inte .

Men , nån måste ju förlora !

Men nu tillbaka till det här med EU …..

När vi här i Sverige folkomröstade om att gå med eller inte , röstade jag emot . Och har inte funnit nån anledning att ändra inställning till det där mastodontprojektet . Det kostar alldeles för mycket . Att ha folk flygande fram och tillbaka stup i ett , och hit och dit utan att man vet vad vi har för nytta av det tycker jag är alldeles onödigt ..

Det fanns röster , som sa att vi genom EU bygger murar mot resten av världen ….

Nej , sa förespråkarna !

Det ser vi ju nu …… TAGGTRÅD !

Men , det som mest har slagit mig när jag lyssnat på olika intervjuer om följderna om hur det blir ifall England lämnar , är att man inte bryr sig om , att fråga vad VANLIGA människor tycker och tror om det hela .

Nej , dom som uttalar sig är etablerade politiker , företagare , och rika personer , som kan tänkas förlora på börsfall .

Det finns ju faktiskt även en hel del VANLIGT folk , både i Sverige och England !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.