Betraktelser

Sitter nu här själv och njuter av stillheten . Fast , jag vill tillägga , att allt är självvalt av det som händer . Detta skriver jag , så ni inte får för er , att det skulle vara synd om mig på nåt vis .

Tisdagarna , är alltid vikta för besök av sonen , hans två söner , ( dom minsta barnbarnen ) , och deras afganpojke . Barnen kommer efter skolan och vi tar mellanmål , gör läxor om dom har sånt.Sen när fadern kommer äter vi middag innan han går på boxningsträning . Småpojkarna har tröttnat på den träningen , ( vilket jag tycker är bra ), så dom är hos mig tills fadern kommer tillbaka .

Detta har blivit en tradition .

I dag så kom även en av den andra grenens barn och hälsade på . En 17-årig gymnasieelev . Han undrade vad jag hade för mig i veckan ?

Jag drog då hela programmet för att imponera på honom : ” Idag har jag sytt lite , varit ute en sväng , bakat flottyrringar ,( som han bjöds på ) och nu ska jag göra middag åt sällskapet .”

” I morgon ska jag på lutfisk hos fd. grannar kl 1…… På bio på kvällen . ” Fyren mellan haven ” , med Alicia Vikander . ”

” På torsdag ska jag äta jullunch med Symöteskompisarna ”.

” På lördag ska jag vara hundvakt åt Pricken , eftersom hans matte ska på bröllop .” Men , fredan blir nog ledig . Men då ska jag nog förstås hälsa på min Afganflicka ”.

Å fy fasen , var hans kommentar …… Det låter som om jag är mer pensionär än du !

Men , om sanningen ska fram , så är jag ju inte alltid så aktiv ,,,, Men , mitt motto är : Att ha så ROLIGT , som det bara är möjligt !!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.