Julstämningen på topp !

Detta trots att jag hör regnet slå mot fönstret !

Men inomhus är det ju varmt och skönt . Den främsta anledningen till att min känsla för att julstämningen nu är på topp , beror helt enkelt på att jag upptäckt att jag har en dag tillgodo .

Trodde ett tag att det är julafton i morgon . När allt bara ska vara förberett och färdigt . Julklappar , skinkan , dopp i grytan , den hemmagjorda korven framtagen ur frysen , osv .För på julafton kl 13.00 bryter det ut . Med barn och barnbarn som enligt traditionen kommer .

Nu finns det ju anledning till att jag fick oväntad  tid över ……. Delegation !

Köttbullarna , godiset , står andra ansvariga för !

Därför sitter jag nu här framför datorn och känner nån slags julefrid .Ska bara ägna morgondagen åt att  koka skinkan och såna enklare göromål i morgon . Men jag har ju förstås också  minskat på ambitionerna .

Det där att jaga runt , som en skållad råtta och städa i varje hörn för att allt ska vara perfekt , har minskat med åldern . Till och med julgranen , har krympt en hel del .

DSCN1579

med det önskar jag alla EN GOD JUL !!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.