Jonas Gardelluppträdande

Några mil från Lidköping ligger Vara , som har ett mycket fint konserthus . Med konserter för olika sorts musiksmaker , teater och uppträdanden av alla de slag .

Varje gång jag är där känns det lika fantastiskt att man på Varaslätten kan hitta ett sånt ställe . I det fallet ligger både Lidköping , Skara och Skövde i lä . Vi har inte alls det kulturutbudet !

I går kväll var jag där och såg Jonas Gardell , som jag tycker är så härligt galen . Och det var han nu också . Full av energi for han runt på scenen och pratade om allt möjligt . Att ensam kunna fånga publikens intresse i två timmar utan avbrott är det inte många , om ens någon , som kan .

Men , mitt i skratten kom det fram mycket allvarliga funderingar . Publiken blev helt stilla och tyst plötsligt . Just såna svängningar var bland det bästa .

Han fick stående ovationer och så långa applåder att han ryckte fram ett slags instrument , som han kallade orgelcittra . Han tryckte fram lagom rytm och fick sen hela publiken att sjunga hans ” Aldrig ska jag sluta älska dig ” . Som extranummer !

Upptäckte att även en annan av mina favoriter , Ronny Eriksson kommer dit till Vara i april.

Nu gäller det att fort boka biljetter . Dom brukar gå åt mycket snabbt .

Ha en bra helg !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.