Oförhappandes .

Var i fredags och såg och hörde Ronny Eriksson på Vara Konserthus . Hans föreställning hette just …. ” Oförhappandes ” . Ett uttryck , som man inte hör så ofta numera , men som egentligen är ganska användbart .

Den föreställningen kan jag rekommendera ! Han är knivskarp på att få till det på ett mycket roligt sätt . Nu var det ju i fredags , som detta sorgliga hade hänt i Stockholm . Så han började föreställningen med att prata om det och hålla en tyst minut . Sen sa han att ” vi kan inte låta oss skrämmas till tystnad utan nu kör vi i alla fall .”

Oförhappandes kom jag i dag på att jag inte har skrivit på länge .

Det berodde på att ett barnbarn kom och ville ha en finskjorta snabbtvättad . Jag utförde beställningen och när han kom och hämtade skjortan var hans flickvän med som jag bara träffat lite hastigt tidigare .

Det första hon sa var : ” Är det sant att du har en blogg ?”.

” Jaa ”, svarade jag lite dröjande , samtidigt , som jag kom på att nu är det länge sen jag skrev .

” Hon trodde inte mig när jag talade om det ” , sa pojken ……..  Vadå ?!  Tänkte jag !! Är det SÅ konstigt !

Hon undrade : ” Vad skriver du om ” ?      Jaa , vad svarar man på det ….. ” Lite allt möjligt ” , var mitt fyndiga svar !

Jag kan absolut säga att  det kom alldeles oförhappandes !!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.