1:a maj … demonstration !

Redan när jag skriver rubriken kommer ilskan !      Har kanske tidigare skrivit om , att jag har ett förflutet som politiker . Men , tiden har gått . Det är nästan 20 år sen jag avgick från Fullmäktige och skolstyrelse .

En turbulent period i mitt liv . Så tillvida att jag trodde att jag skulle kunna göra nåt för mänskligheten efter min övertygelse . Trodde i min enfald att vi alla i Socialdemokraterna kämpade för dom som har det sämst ställt . Det visade sig ganska snart , att så var inte fallet . Förstår det inte ens nu , eftersom det är lättare att prata i nån annans sak än sin egen .

Mycket enkelt faktiskt …… Men det visade sig att det var helt andra premisser som styrde .

Hänsyn till olika grupper av väljare … Man skulle inte reta nån !!

Min åsikt har alltid varit : Det är bara DÖDA FISKAR  , som följer med strömmen !! Och är det fortfarande .

Feghet , är det , som präglar politiken ….. Hur kan det komma sig att inte S går ut hårt och ser till att man tar bort privatiseringarna inom vård-omsorg och skola !     Nu har man verkligen chansen att ta tillbaka profilen på vad som är välfärd …

Skattepengar ska INTE gå till redan rika företag !

För att återkomma till det här med demonstrationen ….. Har alltid ansett den , som förlegad . Vad spelar det för roll vilka floskler det står på plakaten ?

Det är ju S som har makten …… Men , för helsike …. Visa det då !!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.