Vilken envishet !

Alla har väl hört den glädjande nyheten om den kidnappade svensken Johan Gustafsson , som efter att ha suttit i fångenskap i 6 år , nu har kommit hem….

Vilken lättnad det måste vara för alla inblandade . Inte minst för han själv och hans släktingar .

Lyssnade just på ekonyheter på radion , som talade om detta . Men , vad som retar mig är reportrarnas upprepade försök att till varje pris ta reda på hur det gick till ! Har det betalats lösensumma ? Och i så fall , hur mycket ? Frågorna kretsade hela tiden runt detta . Inte ens Margot Wallström , har gått fri från att få den frågan . Något , som hon konstant har vägrat att svara på .

Till och med jag förstår att man inte kan gå ut och redovisa sånt . Med tanke på att det finns , och i framtiden kommer att finnas personer , som behöver diplomatisk hjälp , för att fritas från fångenskap .

Vi får helt enkelt lita på dom som kan sånt , och vara glada när dom lyckas !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.